Βιομηχανικός Αερισμός

Βιομηχανικός Αερισμός 2022-04-12T09:44:59+03:00

Τι είναι ο Βιομηχανικός Αερισμός

Βιομηχανικός είναι ο αερισμός που γίνεται σε χώρους παραγωγής & επεξεργασίας βιομηχανικών προϊόντων και έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις (επίτευξη συγκεκριμένης ροής αέρα, συγκεκριμένες ταχύτητες ροής αέρα που δεν θα επηρεάσουν την παραγωγική διαδικασία κλπ.)

Οι συχνά ογκώδεις χώροι των βιομηχανικών εγκαταστάσεων απαιτούν μεγάλης παροχής αέρα στο οποίο, συνδυαστικά με τις διεργασίες που πραγματοποιούνται μέσα στον χώρο, δημιουργούνται υψηλά θερμικά φορτία.

Οι Υφασμάτινοι Αεραγωγοί PRIHODA είναι μοναδική λύση για συστήματα Βιομηχανικού Αερισμού λόγω:

 1. της δυνατότητας διακίνησης μεγάλων παροχών αέρα,
 2. της επίτευξης την επιθυμητής ροής και ταχύτητας αέρα,
 3. την ευκολία καθαρισμού,
 4. την εύκολη εγκατάσταση,
 5. το χαμηλό βάρος και
 6. το χαμηλό κόστος.

Επιλογές Υφασμάτων για Βιομηχανικό Αερισμό

Αποτελεσματικός Βιομηχανικός Αερισμός επιτυγχάνεται τόσο με την χρήση κλασικού όσο και του premium πολυεστερικού υφάσματος, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Οι ποιότητες των δύο ειδών υφάσματος είναι κατάλληλες για την εφαρμογή σε καθαρούς χώρους, καθώς και για την επιβράδυνση διάδοσης της φλόγας.
Επιπλέον, στον Βιομηχανικό Αερισμό μπορούν να εφαρμοστούν τα παρακάτω είδη υφασμάτων:

 • ύφασμα με επικάλυψη heavy duty PVC,
 • διαφανές ύφασμα,
 • άκαυστο υαλόνημα,
 • αδιάβροχο ύφασμα
 • ελαφρού τύπου ύφασμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας προτείνουμε τα κατάλληλα υλικά για τις ανάγκες σας.

Είναι η λύση PRIHODA κατάλληλη για την βιομηχανική μου εφαρμογή?

Επιλέγοντας της λύση Υφασμάτινων Αεραγωγών Prihoda έχετε ακριβώς τον τύπο αεραγωγού και τη ροή αέρα που χρειάζεστε, η οποία θα είναι πλήρως σχεδιασμένη για τις απαιτήσεις της εφαρμογής σας. Τα υφάσματα διαθέτουν 10 χρόνια εγγύηση, η επιλογή χρωμάτων είναι τεράστια, ενώ ακόμα σε αυτά μπορεί να εκτυπωθεί οτιδήποτε ζητηθεί (πχ. το λογότυπο της εταιρίας κ.ά.)

Η εξοικονόμηση κόστους είναι εντυπωσιακή και η επίδραση στη στατική του κτιρίου ασήμαντη. Συνεπώς δεν υπάρχει επιχείρημα που να σας αποτρέπει από την χρήση Υφασμάτινων Αεραγωγών PRIHODA έναντι οποιασδήποτε άλλης επιλογής.