Καθαροί Χώροι

Καθαροί Χώροι 2017-10-14T20:36:06+03:00

Άθραυστες μικρο-ίνες ISO4

Οι καθαροί χώροι απαιτούν σοβαρό σχεδιασμό, τα συστήματα πρέπει να εξασφαλίζουν ότι ο αέρας είναι απαλλαγμένος από σωματίδια αλλά επίσης και είναι πλήρως καθαριζόμενα και hygienic τύπου. Η PRIHODA είναι η μοναδική εταιρία που παράγει αεραγωγούς πιστοποιημένους για καθαρούς χώρους.
Ακόμα και ο κλασικός τύπος φτιάχνεται από πολυεστερικό ύφασμα «non-fiber shedding ISO 4” και διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων. Εμείς προτείνουμε την επιλογή και του Premium λόγω των αντιβακτηριδιακών και αντιστατικών ιδιοτήτων.

Ευκολία στον καθαρισμό, την αφαίρεση και την εγκατάσταση

Οι υφασμάτινοι αεραγωγοί μας χρησιμοποιούνται συχνά σε εγκαταστάσεις καθαρών χώρων. Τα χρησιμοποιούν στην GSK, στην Eli Lilly, στην Boots και σε πολλές άλλες φαρμακευτικές.
Τα υλικά μας καθαρίζονται εύκολα σε οικιακά ή επαγγελματικά πλυντήρια και μπορούν να αφαιρεθούν και να εγκατασταθούν ξανά πολύ γρήγορα.

Ομοιόμορφη κατανομή αέρα – καλύτερη κάλυψη

Με τους αεραγωγούς PRIHODA ο αέρας διαχέεται από μεγάλη επιφάνεια μέσα από τις διατρήσεις του υφάσματος σε σχέση με τα κλασικά στόμια, με αποτέλεσμα να καλύπτει μεγάλη επιφάνεια του χώρου με μικρή ταχύτητα αέρα όπως είναι απαραίτητο στους καθαρούς χώρους.