Στόμια Prihoda

Στόμια Prihoda 2017-10-14T15:39:58+03:00

Υφασμάτινα Στόμια PRIHODA tex-tile – Βασικές Αρχές

Τα PRIHODA tex-tile εγκαθίστανται σε κάναβο οροφής ακριβώς όπως τα κλασικά στόμια με κιβώτιο. Αναλόγως με τον τύπο τους διαχέουν τον αέρα με στροβιλισμό όπως τα στόμια swirl ή σε κατευθύνσεις.

Κατασκευάζονται από πλαίσιο αλουμινίου και ελαφρύ ύφασμα πολυεστέρα με επιβράδυνση φλόγας και ζυγίζουν όσο μια πλάκα ψευδοροφής συνεπώς δεν απαιτούν καμία πρόσθετη στήριξη.

PRIHODA tex-tile – Επιλογές Διάχυσης Αέρα και Χρωμάτων

Το στόμιο προσάγει τον αέρα είτε μέσω οπών στο ύφασμα είτε μέσω «τσεπών» που είναι κολλημένες στο ύφασμα με υπερηχητική συγκόλληση.
Τα βασικά χρώματα είναι 9 και μπορούν να συνδυαστούν σε ένα στόμιο όπως στην διπλανή φωτογραφία.

Κατασκευή των PRIHODA Tex-tile

Τα στόμια PRIHODA tex-tile διαμορφώνονται γύρω από ένα αλουμινένιο πλαίσιο χρησιμοποιώντας το κλασικό ύφασμα που επιβραδύνει την φλόγα.
Το τμήμα του στομίου ενώνεται σε φερμουάρ με κιβώτιο plenum από ύφασμα. Εσωτερικά υπάρχει διάτρητη υφασμάτινη πλάκα ισοκατανομής που εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στην έξοδο από το στόμιο. Σχεδιασμένο για να προσφέρει βέλτιστη ροή και την ελάχιστη πτώση πίεσης.

Το κιβώτιο plenum διατίθεται στη standard έκδοση στο κλασικό ύφασμα αλλά κατόπιν παραγγελίας μπορεί να μπει και με μόνωση για αποφυγή συμπυκνωμάτων εάν γίνεται ψύξη του αέρα κάτω από το dew point της περιοχής.

Τύποι στομίων PRIHODA tex-tile

Διατίθενται διάφοροι σχεδιασμοί στομίων PRIHODA Tex-Tele από το γνωστό swirl έως και το μιας και δύο κατευθύνσεων. Επίσης, προσφέρουμε στόμια χαμηλής ταχύτητας και στόμιο επιστροφής. Το δεύτερο περιλαμβάνει ένα επιπλέον αλουμινένιο πλαίσιο που μπαίνει στο plenum για να διατηρεί το σχήμα του κουτιού από την επίδραση της υποπίεσης.

Σχεδιασμός PRIHODA Tex-Tile

Έχουμε ένα πλήρες σχεδιαστικό πρόγραμμα που υπολογίζει τα στόμια οροφής PRIHODA Tex-Tile, το οποίο συστήνει και την ορθή απόσταση που πρέπει να τηρηθεί μεταξύ των στομίων στην εγκατάσταση αναλόγως με την παροχή του αέρα και το ύψος του χώρου κάτω από την ψευδοροφή.
Η εγγύηση των υφασμάτων είναι για δύο χρόνια και είναι διαθέσιμα και σε ανακυκλωμένο υλικό.

Τα πλεονεκτήματα των στομίων PRIHODA Tex-Tile
Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα υφασμάτινα στόμια PRIHODA?

  • Ελαφρύ – δεν απαιτείται πρόσθετη υποστήριξη οροφής
  • Γρήγορη εγκατάσταση
  • Αρκετά μικρότερο κόστος έναντι του παραδοσιακού στομίου με το κουτί και την πλάκα εξισορρόπησης
  • Πολλαπλές επιλογές χρώματος, δυνατότητα ξεχωριστών συνδυασμών
  • Καθαρίζεται εύκολα