Χώροι Άθλησης

Χώροι Άθλησης 2017-10-14T16:31:26+03:00

Ποιότητα Εσωτερικού Αέρα σε Χώρους Άθλησης

Οι χώροι άθλησης και τα γυμναστήρια έχουν σημαντικές απαιτήσεις σε αέρα μιας και υπάρχει υψηλή συγκέντρωση ατόμων που βρίσκεται σε έντονη δραστηριότητα και έτσι παράγει θερμότητα και οσμές που πρέπει να απομακρυνθούν. Οι υφασμάτινοι αεραγωγοί είναι ιδανική επιλογή για συστήματα κλιματισμού – αερισμού τέτοιων χώρων μιας και μπορούν να μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες αέρα και να παρέχουν την ροή αέρα που πρέπει εξασφαλίζοντας την επιθυμητή Ποιότητα Εσωτερικού Αέρα των εν λόγω χώρων.

Αερισμός Σταδίων

Ο αερισμός σταδίων είναι μια ακρετά δύσκολη υπόθεση. Οι αεραγωγοί πρέπει να εγκατασταθούν σε μεγάλο ύψος, συνήθως πάνω από 10m. Όταν ο προσαγόμενος αέρας είναι κρύος, πχ στην ψύξη, τότε δεν πρέπει να φτάσει απότομα στο επίπεδο των ατόμων διότι θα ενοχλεί και όταν είναι θερμός, πχ στην θέρμανση, δεν θα μπορεί να κατέβει στο επίπεδο των ανθρώπων και θα γίνεται διαστρωμάτωση.
Αυτά τα προβλήματα υπερνικούνται με την PRIHODA και την μοναδική πατέντα της με την εσωερική μεμβράνη. Κατά την θέρμανση ο αέρας εξέρχεται με ακροφύσια υψηλής ταχύτητας και οδηγείται προς τα κάτω αποτελεσματικά έως και σε ύψος 30m ενώ κατά την ψύξη εξέρχεται από μικροδιατρύσεις στο πάνω μέρος του αεραγωγού με χαμηλή ταχύτητα και κατεβαίνει ομαλά προς τα κάτω με χαμηλή ταχύτητα.

Αντιμετώπιση Στάσιμου Αέρα και Οσμών σε Πισίνες

Οι υφασμάτινοι αεραγωγοί λίγο της μεγάλης επιφάνειάς τους προσφέρουν ομαλή διανομή μεγάλων ποσοτήτων αέρα κατά μήκος τους καλύπτοντας απόλυτα μεγάλους χώρους με σοβαρές απαιτήσεις σε αερισμό όπως τα κολυμβητήρια όπου το θέμα του στάσιμου αέρα προκαλεί σημαντικά προβλήματα μιας και ευνοεί την ανάπτυξη μούχλας αλλά και τη διάβρωση του χώρου.

Φωτεινά χρώματα που Εμπνέουν

Τα συστήματα εξαερισμού PRIHODA είναι ιδανική επιλογή για αθλητικά κέντρα και γυμναστήρια ειδικά λόγω των φωτεινών χρωμάτων τους που μπορούν να δώσουν ιδιαίτερο στυλ και άποψη στους χώρους εμπνέοντας τους αθλούμενους να ασκηθούν.
Ακόμα η περίπτωση να τυπωθούν με διάφορα moto επάνω ή αθλητικά λογότυπα κάτι που δεν γίνεται με τους συμβατικούς μεταλλικούς αεραγωγούς τα καθιστούν μοναδική επιλογή.

Ποικιλία Σχεδίων για κάθε Χώρο Προπόνησης

Είτε σε στρογγυλό σχήμα, είτε σε ημικυκλικό είτε σε κάποια ειδική γεωμετρία (ελλειψοειδές, τριγωνικό κλπ.) θα βρείτε το ιδανικό σχήμα που ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.
Αρκετά γυμναστήρια που βρίσκονται σε πολυώροφα κτίρια ή σε υπόγεια είναι χαμηλοτάβανα και εκεί η μοναδική πατέντα της PRIHODA να παρέχει ελλειψοειδείς γεωμετρίες είναι η μοναδική λύση που φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα προσαρμοζόμενη σε κάθε διαθέσιμο χώρο.