Εργαστήρια

Εργαστήρια 2017-10-14T15:53:37+03:00

Αποτρέπουν τα ρεύματα αέρα, καθαρίζουν περαιτέρω τον αέρα

Τα εργαστήρια απαιτούν μεγάλες ποσότητες φρέσκου αέρα προς αναπλήρωση των απορρίψεων από τις χοάνες και τον λοιπό εξοπλισμό. Με τα παραδοσιακά συστήματα μεταλλικών αεραγωγών και στομίων αυτό θα προκαλούσε αναπόφευκτα μεγάλα ρεύματα αέρα, θόρυβο, ζητήματα εξισορρόπησης αλλά και εισαγωγή σκόνης στο εργαστήριο.

Cleanroom Quality (IS0 4 ή Class 10)

Οι υφασμάτινοι αεραγωγοί PRIHODA είναι ιδανικοί για εργαστήρια επειδή λειτουργούν και ως αεραγωγοί και ως στόμια μαζί διαχέοντας μεγάλες ποσότητες αέρα με μικρή ταχύτητα . Αυτό είναι εφικτό λόγω της πολύ μεγάλης επιφάνειες από την οποία εξέρχεται ο αέρας εξασφαλίζοντας ομαλή και ελεγχόμενη ροή.
Οι αεραγωγοί PRIHODA είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ υφασμάτινοι αεραγωγοί που είναι πιστοποιημένοι για cleanroom έως ISO 4. Αυτή η ποιότητα προσφέρεται και στο βασικό υλικό ύφανσης το “Classic”.

Μικρότερο Κόστος από τους Παραδοσιακούς Αεραγωγούς

Οι υφασμάτινοι αεραγωγοί PRIHODA έχουν σημαντικά χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τους συμβατικούς μεταλλικούς αεραγωγούς, η εγκατάστασή τους είναι πολύ πιο γρήγορη και εύκολη και έχουν πολύ μικρότερο κόστος καθαρισμού. Διατίθενται σε εννέα βασικά χρώματα και παρέχεται η δυνατότητα να εκτυπωθούν πάνω τους σχέδια ή logo κατ’ επιθυμία του πελάτη.

Εφαρμογές Υφασμάτινων Αεραγωγών σε Εργαστήρια

Τα εργαστήρια είναι ένα μεγάλο τμήμα της αγοράς των PRIHODA. Έχουν εγκατασταθεί σε εργαστήρια πολλών βιομηχανιών όπως τροφίμων, φαρμάκων, καλλυντικών και χημικών αλλά και σε μικροβιολογικά εργαστήρια, σε νοσοκομεία και σε πανεπιστήμια.