Καταστήματα Λιανικής

Καταστήματα Λιανικής 2017-10-14T16:04:10+03:00

Σουπερμάρκετ & Υπερκαταστήματα

Η λύση PRIHODA εφαρμόζεται ιδανικά σε σουπερμάρκετ και υπερκαταστήματα όπου οι ανάγκες για γρήγορη εγκατάσταση, σωστή διάχυση αέρα αλλά και χαμηλό κόστος είναι καθοριστικές για την επιλογή του συστήματος κλιματισμού.
Υπερκαταστήματα όπως IKEA, Lidl αλλά και Morrison & ASDA στην Ευρώπη χρησιμοποιούν κατά κόρων PRIHODA.

Μοναδικό Design, ιδανικό για Καταστήματα

Τα καταστήματα ρούχων και γενικά καταναλωτικών προϊόντων πρέπει να έχουν ένα ιδιαίτερο design ώστε να είναι ελκυστικά στον πελάτη και να τον κάνουν να νιώθει άνετα με τον χώρο. Οι συμβατικοί μεταλλικοί αεραγωγοί δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι περισσότερο για τον σκοπό αυτό. Αντιθέτως οι υφασμάτινοι αεραγωγοί με τα ιδιαίτερα χρώματα αλλά και σχέδια που μπορούν να φέρουν πάνω τους μπορούν να δώσουν άποψη στον χώρο και να αποτελέσουν βασικό διακοσμητικό στοιχείο διαμορφώνοντας μια όμορφη ατμόσφαιρα που ο πελάτης αρέσκεται στο να παραμένει για περισσότερο χρόνο και να ψωνίζει αλλά και να επιστρέφει.

Χαμηλό Κόστος

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για μια σύγχρονη επιχείρηση από το να αποκτήσει το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος. Αυτό πολλές φορές δεν προκύπτει από την συμπίεση των τιμών αλλά από έξυπνες επιλογές. Οι υφασμάτινοι αεραγωγοί ενώ παρουσιάζουν πολύ περισσότερα τεχνικά και πρακτικά οφέλη έναντι των συμβατικών μεταλλικών έχουν και εντυπωσιακά μικρότερο κόστος τόσο ως υλικό όσο και ως εγκατάσταση. Το κόστος εγκατάστασης είναι κατά 70% μικρότερο από τους μεταλλικούς, η δαπάνη για μόνωση και στόμια μηδενική ενώ το κόστος υλικού και στηρίξεως μπορεί να είναι και πάνω από 50% οικονομικότερο.