Συναυλιακοί Χώροι

Συναυλιακοί Χώροι 2017-10-14T16:13:27+03:00

Μεγάλες Ποσότητες Αέρα – Μεγάλα Ύψη:

Μεγάλοι χώροι συγκεντρώσεων ατόμων όπως στάδια και συναυλιακοί χώροι έχουν υψηλές απαιτήσεις σε εξαερισμό λόγω του πλήθους των ατόμων που συγκεντρώνονται. Συνήθως τέτοιοι χώροι έχουν μεγάλο ύψος. Τα δίκτυα αέρα σε αυτούς του χώρους έχουν σημαντικό κόστος λόγω του μεγέθους τους και των απαιτήσεων σε ειδικά στόμια κατάλληλα να κατευθύνουν τον θερμό ή κρύο αέρα έως το επίπεδο των θεατών χωρίς να προκαλούν δυσάρεστα ρεύματα αλλά και καλύπτοντας και τα όρια θορύβου. Όλες αυτές οι απαιτήσεις ικανοποιούνται απόλυτα με την χρήση υφασμάτινων αεραγωγών συν το γεγονός ότι οι υφασμάτινοι αεραγωγοί παρουσιάζουν ασύγκριτα μικρότερο κόστος αγοράς και εγκατάστασης σε σχέση με τα συμβατικά δίκτυα αέρα.

Μοντελοποίηση CFD για Οπτικοποίηση της Ροής Αέρα:

Οι καθισμένοι θεατές είναι ευαίσθητοι στις διακυμάνσεις θερμοκρασίας και στα ρεύματα αέρα.
Η PRIHODA με το Software μοντελοποίησης CFD της ροής αέρα αναπαριστά με απόλυτη ακρίβεια το πως θα αναπτυχθεί η ροή του αέρα σε κάθε επιλεγμένο αεραγωγό και έτσι δίνει τη δυνατότητα στον μελετητή ή τον εργολάβο να διαμορφώσει τον αεραγωγό ακριβώς όπως πρέπει ώστε να επιτύχει την σωστή ροή αέρα σε κάθε χώρο.

Στοχευμένες ροές αέρα και ταχύτητες

Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι οι υφασμάτινοι αεραγωγοί διαχέουν μόνο αέρα από το ύφασμα ομοιόμορφα σε όλης τους την επιφάνεια. Αυτό δεν είναι απόλυτο για τους PRIHODA που μπορούν να φέρουν ακροφύσια μικρά ή και μεγάλα ικανά να οδηγήσουν τον αέρα και σε απόσταση 30m προς το έδαφος εξασφαλίζοντας την επιθυμητή ροή αέρα ανεξαρτήτου ύψους και θερμοκρασίας αέρα.

Ανακαλύψτε την PRIHODA Art

Η υπηρεσία PRIHODA Art μπορεί πλέον να προσφέρει στους πελάτες και τους τελικούς χρήστες πολύ μεγαλύτερη ευελιξία στην τελική εμφάνιση με τα χρώματα ή τα γραφικά που τυπώνονται στην επιφάνεια των υφασμάτινων αεραγωγών.

Μπορούμε να τυπώσουμε διάφορα χρώματα, μηνύματα ή εικόνες στο ύφασμα καθιστώντας το σύστημα εξαερισμού ένα ισχυρό μέσω για μετάδοση διαφημιστικών μηνυμάτων και branding.