Παραγωγή Τροφίμων

Παραγωγή Τροφίμων 2017-10-14T16:11:04+03:00

Μεγάλες Παροχές Αέρα & Θέματα Υγιεινής

Στους χώρους παραγωγής τροφίμων απαιτούνται μεγάλες παροχές αέρα και για την διατήρηση της θερμοκρασίας σε χαμηλά επίπεδα (4 ο – 18ο) αλλά και για τον αερισμό των χώρων με καθαρό αέρα. Ο προσαγόμενος αέρας συχνά είναι πιο κρύος από το dew point του χώρου με αποτέλεσμα τα κανάλια να χρειάζονται μόνωση.
Η λύση με παραδοσιακούς αεραγωγούς είναι ανοξείδωτοι διπλοί με εσωτερική μόνωση τύπου sandwich. Οποιαδήποτε άλλη λύση σε παραδοσιακούς (γαλβανιζέ, εξωτερική μόνωση χωρίς επικάλυψη κλπ.) δημιουργεί μεγάλα προβλήματα υγιεινής μιας και δεν επιτρέπει τον αποτελεσματικό καθαρισμό.
Όλα αυτά τα προβλήματα υπερνικούνται με τους υφασμάτινους αεραγωγούς. Ειδικά με την επιλογή υφάσματος Premium που κατασκευάζεται από ίνες με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες εξασφαλίζεται άριστη υγιεινή, οι αεραγωγοί μπορούν εύκολα να κατέβουν και να πλυθούν σε κοινά πλυντήρια και δεν χρειάζονται μόνωση.

Αποτελεσματικός Αερισμός χωρίς Ρεύματα Αέρα

Λόγω των τεράστιων ποσοτήτων αέρα σε χώρους τροφίμων που μπορούν να φτάσουν έως και τις 50 εναλλαγές είναι πολύ δύσκολο αυτός ο αέρας να διανεμηθεί στο χώρο με παραδοσιακά στόμια χωρίς τη δημιουργία ρευμάτων που προκαλούν όχληση στους εργαζόμενους.
Αυτό λύνεται με τους υφασμάτινους αεραγωγούς που μπορούν να διαχέουν τον αέρα ομοιόμορφα και σε μεγάλη επιφάνεια προσφέροντας χαμηλές ταχύτητες που δεν γίνονται αισθητές ώστε να ενοχλούν.

Δυνατότητα Εύκολου Καθαρισμού

H PRIHODA χρησιμοποιεί ύφασμα από μικροϊνες που δεν απελευθερώνουν σωματίδια, όμοιο με αυτό που φτιάχνονται οι στολές εργαζομένων σε στείρους χώρους.

Αυτό εξαλείφει κάθε κίνδυνο μόλυνσης του προϊόντος. Οι αεραγωγοί μπορούν να πλένονται πολλές φορές σε κοινά πλυντήρια χωρίς να φθείρονται και να ξηλώνονται.
Με την επιλογή antibacterial οι ίνες των υφασμάτων έχουν υποστεί μια επεξεργασία με ενεργό ασήμι με αποτέλεσμα ότι βακτηρίδιο κολλά στο ύφασμα να μην ζει για πολύ.
Αυτές οι δυνατότητες έχουν αναπτυχθεί μόνο από την PRIHODA και δεν διατίθενται σε ανταγωνιστικές εταιρίες, καθιστώντας τη λύση PRIHODA μοναδική για χώρους τροφίμων.
Είναι εντυπωσιακό ότι κατά τη διάρκεια audits HACCP ή FDA όταν οι ελεγκτές βλέπουν το BRAND PRIHODA δείχνουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στην κατασκευή της μονάδας.

Η ανάγκη για Υφασμάτινους Αεραγωγούς στην Βιομηχανία Τροφίμων

Για αποτελεσματικό αερισμό, χωρίς ρεύματα αέρα που ενοχλούν, με υλικά που εξασφαλίζουν απόλυτη υγιεινή αλλά και σε λογικά κόστη που τα «αντέχει» η αγορά των τροφίμων, η χρήση υφασμάτινων αεραγωγών PRIHODA είναι μοναδική και οτιδήποτε άλλο επιλεχθεί έχει σοβαρά μειονεκτήματα.