Εμπορικά Κτίρια

Εμπορικά Κτίρια 2017-10-14T15:49:37+03:00

Τι είναι ο αερισμός εμπορικών κτιρίων;

Τα συστήματα εμπορικού αερισμού μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως καταστήματα λιανικής, αθλητικά κέντρα, γραφεία, χώρους διασκέδασης κ.α.. Είμαστε πολύ δραστήριοι σε όλους αυτούς τους τομείς και παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Για παράδειγμα, σε γραφεία χαμηλού ύψους και χαμηλές θερμοκρασίες κλιματισμού απαιτείται χαμηλή ταχύτητα αέρα που μπορούμε να προσφέρουμε με καλαίσθητους ημικυκλικούς αεραγωγούς σε χρώματα που δένουν με το αρχιτεκτονικό μοτίβο του χώρου.

Πως τα συστήματα PRIHODA επιτυγχάνουν την επιθυμητή Ποιότητα Εσωτερικού Αέρα (IAQ)?

Οι υφασμάτινοι αεραγωγοί είναι μια λύση που πέραν από την αισθητική, την ταχύτητα εγκατάστασης και το χαμηλό κόστος ικανοποιούν απόλυτα παραμέτρους όπως ταχύτητα αέρα, παροχή και θόρυβο και επιπλέον παρέχουν μια τελική φίλτρανση του προσαγόμενου αέρα εξασφαλίζοντας τις επιθυμητές συνθήκες Ποιότητας Εσωτερικού Αέρα. Η δυνατότητά τους να καλύπτουν κάθε design τόσο ως προς τις απαιτήσεις των μελετητών HVAC όσο και των αρχιτεκτόνων κάνουν την λύση των PRIHODA μοναδική και για τα εμπορικά κτίρια.

Ιδανικές Εφαρμογές Υφασμάτινων Αεραγωγών σε Κτίρια

Ορισμένες εφαρμογές όπως κλιματισμός – αερισμός εκκλησιών, αιθουσών συγκέντρωσης ατόμων, εκθεσιακών χώρων, γυμναστηρίων κ.α. δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερο παράδειγμα χρήσης υφασμάτινων αεραγωγών σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σύστημα αέρα. Τέτοιες εφαρμογές απαιτούν μεγάλα ποσά αέρα μιας και οι χώροι είναι μεγάλοι σε όγκο αλλά έχουν και σημαντικές απαιτήσεις σε εξαερισμό (πχ αίθουσες συγκεντρώσεως ατόμων), συνήθως τα δίκτια αέρα πρέπει να είναι μονωμένα, υπάρχουν θέματα διάβρωσης κ.α. οπότε το κόστος και ο χρόνος εγκατάστασης μεταλλικών αεραγωγών δεν έχει καμία σύγκριση με τον αντίστοιχο των υφασμάτινων. Επιπλέον οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορούν να εφαρμοστούν μέσω των υφασμάτινων και η ανάπτυξη των αεραγωγών στο χώρο προσφέρει ένα τέλειο οπτικό αποτέλεσμα.