Κολυμβητήρια & Πισίνες

Κολυμβητήρια & Πισίνες 2017-10-14T16:07:39+03:00

Ασύγκριτη υπεροχή έναντι των μεταλλικών αεραγωγών

Τα κολυμβητήρια απαιτούν εξαερισμό με μεγάλες ποσότητες αέρα οι οποίες πρέπει να παρέχονται με χαμηλές ταχύτητες χωρίς ρεύματα που προκαλούν δυσάρεστη αίσθηση στα γυμνά σώματα των κολυμβητών. Επίσης μεγάλη ταχύτητα αέρα προκαλεί μεγάλη εξάτμιση στην επιφάνεια της πισίνας η οποία δεν είναι επιθυμητή. Επίσης το περιβάλλον ενός κολυμβητηρίου είναι πολύ διαβρωτικό στα μέταλλα λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης σε χλώριο και της υψηλής τους υγρασίας. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν την χρήση των υφασμάτινων αεραγωγών ασύγκριτα πιο κατάλληλη και συμφέρουσα έναντι των μεταλλικών.

Πώς λειτουργεί ο Εξαερισμός Κολυμβητηρίων με PRIHODA;

Ο σχεδιασμός των αεραγωγών PRIHODA που θα εξυπηρετήσουν ένα κολυμβητήριο είναι εντελώς εξατομικευμένος και επιτυγχάνει τις ειδικές απαιτήσεις αυτού του εν λόγω χώρου. Επι παραδείγματι, πάνω και κοντά στις τζαμαρίες τοποθετούνται αγωγοί με ακροφύσια που τις λούζουν με αέρα ώστε να αποτρέπεται το θόλωμά τους λόγω συμπυκνωμάτων. Ο αέρας που αποστέλλεται στους ανθρώπους προσάγεται με πολύ μικρή ταχύτητα ώστε να μην προκαλεί καμία ενόχληση. Επίσης θα εξασφαλισθεί ότι έστω μια μικρή ποσότητα αέρα θα φθάνει πάντα στην επιφάνεια της πισίνας για να διαλύει τις μη εξατμιζόμενες ουσίες που «κορφιάζουν» στην επιφάνεια του νερού

Υλικά Ανθεκτικά στη Διάβρωση

Το ύφασμα της PRIHODA είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα (ακόμα και στην επιλογή του ανακυκλωμένου υλικού) και είναι απόλυτα ανθεκτικό στη διάβρωση σε περιβάλλον χλωρίου, χωρίς να απαιτείται πρόσθετη επίστρωση ή χρωματισμός, ιδανικό για εξαερισμό κολυμβητηρίων.

Οι αεραγωγοί μας είναι διαθέσιμοι σε 9 τυποποιημένα standard χρώματα και κατά παραγγελία σε οποιαδήποτε χρώμα και σχέδιο. Επιλέγεται μη διαπερατό υλικό ώστε να μην μπλοκάρει η σκόνη στις ίνες του και έτσι οι αεραγωγοί να μην χρειάζεται να αφαιρεθούν για καθαρισμό παρά μόνο για να απομακρυνθεί η σκόνη από την εξωτερική τους επιφάνεια που μπορεί να γίνει και με βούρτσισμα.

10 χρόνια Εγγύηση στα Σύστηματα Εξαερισμού Πισίνας

Τα συστήματα εξαερισμού πισίνας PRIHODA διαθέτουν εγγύηση 10 ετών για το υλικό, για τις ραμμένες αρθρώσεις και για το ότι δεν θα υποστούν κανένα πρόβλημα διάβρωσης όπως επίσης και ότι το σύστημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει στις απαιτήσεις του έργου.

Οι υφασμάτινοι αεραγωγοί PRIHODA είναι ένα προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στις πισίνες!