Εστιατόρια

Εστιατόρια 2017-10-14T15:55:00+03:00

Οι απαιτήσεις Αερισμού στα Εστιατόρια

Τα εστιατόρια έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε αερισμό αφενός διότι χρειάζονται σημαντικές ποσότητες αέρα για ορθό εξαερισμό και για την απομάκρυνση των οσμών αφετέρου διότι πρέπει να εξασφαλίζονται άνετες συνθήκες και όμορφη ατμόσφαιρα για τους πελάτες του εστιατορίου χωρίς δυσάρεστα ρεύματα αέρα.
Τα συμβατικά συστήματα αέρα μεταλλικών αερισμών με στόμια δεν μπορούν να εξασφαλίσουν απόλυτη ομοιομορφία στην ροή αέρα και να εξαλείψουν τα δυσάρεστα ρεύματα αέρα.
Η PRIHODA έχει αναπτύξει λύσεις για κλιματισμό – αερισμό εστιατορίων και έχει προχωρήσει σε αντικατάσταση συμβατικών συστημάτων που δεν εξασφάλιζαν συνθήκες ανέσεως.

Εξατομικευμένος Σχεδιασμός για Εστιατόρια

Κάθε δίκτυο υφασμάτινων αεραγωγών σχεδιάζεται εξατομικευμένα για την εφαρμογή που προορίζεται. Έτσι και στην περίπτωση των εστιατορίων θα προταθεί το κατάλληλο σχήμα που αρμόζει στην αρχιτεκτονική του χώρου: κυκλικός, ημικυκλικός, ελλειψοειδής, τεταρτημόριο κ.α. Το χρώμα θα είναι σε απόλυτη αρμονία με τον χώρο και τις απαιτήσεις διακόσμησης. Η ροή του αέρα θα είναι αυτή που πρέπει ώστε να δημιουργείται ένα άνετο περιβάλλον χωρίς δυσάρεστα ρεύματα αέρα χάρις στην μοναδική δυνατότητα των PRIHODA να φέρουν εξατομικευμένες μικρό-διατρήσεις, οπές και ακροφύσια.

Ποικιλία σε Χρώματα και Σχέδια Υφασμάτων

Η δυνατότητα οι υφασμάτινοι αεραγωγοί να μπουν στο χρώμα που δένει απόλυτα με το στυλ του χώρου, να έχουν πάνω τους σχέδια και σχήματα που χαρίζουν στον χώρο άποψη είναι μοναδική στην λύση PRIHODA σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη λύση είτε συμβατικών είτε υφασμάτινων αεραγωγών άλλων κατασκευαστών.

10 Χρόνια Εγγύηση για τους Αεραγωγούς του Εστιατορίου σας

Οι αεραγωγοί εστιατορίων PRIHODA έχουν 10 χρόνια εγγύηση για το υλικό και τις ραφές. Είναι πανεύκολοι στο να αποσυναρμολογηθούν και να πλυθούν σε κοινά πλυντήρια ρούχων εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη καθαρότητα και άριστη εικόνα.